Wie ben ik?

Mijn naam is Debbie Verkleij en in 2014 ben ik afgestuurd als oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam, waardoor ik mijn Bachelor of Science heb behaald. Na mijn afstuderen ben ik mij vooral gaan verdiepen in de behandeling van slaapproblemen. Ik ben geregistreerd slaapoefentherapeut en aangesloten bij het regionale en landelijk netwerk van slaapoefentherapeuten. Daarnaast heb ik mij verdiept in het behandelen van spanning- en ademhalingsgerelateerde klachten, heb ik de thuisstudie als burnout-coach afgerond en heb ik veel affiniteit met het behandelen van ouderen, zowel individueel als in groepsverband.

Ik ben een echt mensen-mens en houdt van een persoonlijke behandeling waarbij er veel oog is voor de patiënt en het verhaal erachter.

  • Algemeen oefentherapeut Mensendieck
  • Slaapoefentherapeut
  • Kinderslaapoefentherapeut
  • Ademtherapeut
  • Ouderen-oefentherapeut
  • Burn-out coach